1. Boosted Sho

    Boosted Sho SHO Member

    Joined:
    Jun 5, 2016
    Messages:
    87
    Likes Received:
    57
    Gender:
    Male
    Ok guys I got a p0130 awhile back has not came back. Noticed the car high speeds has some hesitation. I have stainless works down pipes around the flange I had to get it welded. Car will pull 0to100 no problems. But on the highway last night I opened it up and it hesitated and game me a p0150. no normal reading from the o2. but I did notice I have a small leak on the dp
    The code is bank 1 witch is were it leaks. There are 4 o2s on my car 2 4wire and 2 5 wire. The 5 is pricey but I found oem shipped for 8.50 ford wants 215 for the 5 wire cars got 94k. I did test the other front o2 with the multi meter looked good prolly just do all 3. Symptoms could be leak in exhaust before the o2 witch is my main concern next to replacing sensors . Vacuum leak or bad sensor. Any one else had this problem. I'm also running meth. Thanks guys


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  2. SHOdded

    SHOdded SHO Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    5,398
    Likes Received:
    1,885
    Location:
    Maryland
    Exhaust leaks on aftermarket downpipes have typically been fixed by using new OEM gaskets, and doublegasketing if needed. Also not uncommon to have to retorque the fasteners once in a while.
     
    Boosted Sho likes this.
  3. Boosted Sho

    Boosted Sho SHO Member

    Joined:
    Jun 5, 2016
    Messages:
    87
    Likes Received:
    57
    Gender:
    Male
    Thanks I'll try that double gasket. And they need a little more welding small leak around flange. The new gasket will help I did notice blk exhaust on the turbo. I found a good deal on the o2 I'll replace that one after my leaks are fixed. And hope that solves my problem. Part I don't get runs fine below 100mph.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     

Share This Page

If you wish to help keep SHOforum running, please click the donation button below